Verzendkosten : BE : €5,70 NL: €6,75      BE en NL : vanaf €100 GRATIS verzendkosten

Alle commerciële klanten & studenten van Edinails school & beauty kunnen genieten van   20 % korting op alle producten in de webshop ( geen korting op opleidingen/workshops)

Edinails nagelstudio

Houdt u van een natuurlijke look of kiest u liever voor een fellere kleur? Wilt u een speciaal design of gaat u voor een klassieke witte boord? Bij Edinails nagelstudio kan u terecht voor professionele nail art op maat van uw wensen en verwachtingen. Bij deze nagelstudio in Hasselt wordt u verder geholpen door een Edina Lazar & haar team. Voor al uw vragen, kan u vrijblijvend contact opnemen.

Alle producten  zijn van hoge kwaliteit. RSB – Reka’s brand is dé referentie voor nagelproducten.
Versier uw nagels met mooie kleuren en tal van accenten. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden die u steeds kan bespreken.
Werkelijk alles kan: van eenvoudige ontwerpen en subtiele accenten tot de meest extravagante nagels.

Wij zorgen voor de beste service en garanderen u een fijn gevoel wanneer u ons salon in Hasselt weer buiten wandelt. Daarom vinden wij het belangrijk om een ruime waaier aan behandelingen te voorzien zodat u voor alles bij ons terecht kan. Zo kan u bij ons langskomen voor het plaatsen van wimperextentions en permanente make-up. Hebt u nog vragen?  Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op.