Verzendkosten : BE : €5,70 NL: €6,75      BE en NL : vanaf €100 GRATIS verzendkosten

Alle commerciële klanten & studenten van Edinails school & beauty kunnen genieten van   20 % korting op alle producten in de webshop ( geen korting op opleidingen/workshops)

Edinails nagelstudio - Edinailsnagelstudio & beauty - Edinails School & beauty

Edina Lazar - zaakvoeder

Hi , ik ben Edina Lazar 

Ik ben de trotse Distributeur van RSB Reka’s Brand  en eigenares van Edinails School & Beauty . Mijn bedrijf is ontstaan uit een passie die ik van jongs af aan heb voor schoonheid en nagels. 

7 jaar geleden heb ik besloten om opleiding te volgen als nagelstyliste.

In de loop der jaren heb ik wel verdiende certificaten & diploma’s behaald in Hongarije en Duitsland zodat ik mijn beroep professioneel kan  beoefenen.

Ik ben ervan overtuigd dat als je iets doet vanuit je hart het een succes kan worden. Het gaat er niet altijd om hoeveel uren je eraan besteedt, maar welke energie je uitstraalt als je praat over jouw werk, of je nu een product verkoopt of dienst verleent.

Mijn missie is daarom ook om nagelstylistes te begeleiden van A tot Z. Van het volgen van een professionele nagelopleiding tot aan het werven van klanten met alles wat daarbij komt kijken, zoals marketing, social media en snelheidstrainingen.

In 2020 ben ik de Belgische en Nederlandse distributeur geworden van Reka’s Brand uit Duitsland .Ik heb daar ook mijn Diploma als Educator behaald en ik ben er heel trots op.

Deze topproducten bied ik aan in mijn webshop , winkel en worden gebruikt in mijn aanbod opleidingen /workshops.

Ben jij nog op zoek naar de opleiding Nagelstyliste? Neem dan een kijkje op onze website. Wij bieden unieke en complete opleidingen in nagelstyliste aan die naar eigen wens en vraag is in te delen. Je kunt kiezen tussen 1 of 5 daagse opleidingen in Gel, Acryl of Gelpolish of voor de 12-daagse opleiding Allround waarin je met alle producten leert werken.

Al onze nagelopleidingen starten met de Module Gelpolish. Deze module is een belangrijke stap om mee te beginnen. Je krijgt de belangrijkste informatie over de natuurlijke nagels, hygiëne aspecten en natuurlijk alle informatie over Gelpolish. Gelpolish is dè gellak behandeling van dit moment! Veel klanten zullen kiezen voor korte, gemanicuurde nagels met een prachtige kleur. Maar er zullen ook klanten kiezen voor lengte en hiervoor hebben we een stevig techniek product nodig. Dit kan met Gel of Acryl of Polygel

Heb je de module Gelpolish al gevolgd en ben je aangestoken met het nagelvirus? Neem dan contact met ons op om samen te kijken welke opleiding dan bij je past!

Je kunt bij Edinails School & Beauty terecht voor het totaalpakket. Van het inkopen van jouw nagel- en beauty producten in de webshop en groothandel tot aan het volgen van cursussen en opleidingen in wenkbrauwstyling en wimperextensions,Lippigmentatie.

Heb je na het lezen van onze website vragen over producten en/of cursussen, maak dan gerust een afspraak. Ik help je graag verder!

Ik zoek nog collega's, stagiaires,... om ons team te vervolledigen.